ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παίζει τα ρέστα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Πάμπλο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Μόνο η νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους μπορεί να τονώσει τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (13/1, 19.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παίζει για τις ελπίδες του στο πρωτάθλημα. Οι δύο συνεχόμενες γκέλες σε Λάρισα και Περιστέρι έχουν φέρει το Δικέφαλο στο -10 από τους ερυθρόλευκους και σήμερα στην Τούμπα ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να πάρουν την νίκη και να προκαλέσουν το πρώτο…πλήγμα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΑΠΩΛΕΙΑ Ο ΑΟΥΓΚΟΣΤΟ

Για τον Ουρουγουανό, που γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι για τον ΠΑΟΚ αυτά τα ντέρμπι προέκυψε το πρόβλημα με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, το οποίο σε μεγάλο βαθμό ανατρέπει τα πλάνα του στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι εναλλακτικές του πλέον και μετά την απόφαση του να αφήσει εκτός αποστολής τον Άντερσον Εσίτι περιορίζονται στο πρόσωπο του νεαρού Χάρη Τσιγγάρα, εφόσον σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με έναν κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Διαφορετικά θα χρησιμοποιήσει μπροστά από τους Καντουρί και Σβαμπ έναν εκ των Ουάρντα ή Μουργκ σε ένα σχήμα πολύ περισσότερο του αναμενομένου επιθετικό.

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Ο Γκαρσία που είχε από τις προηγούμενες ημέρες τον …πονοκέφαλο με τις ενοχλήσεις του Δημήτρη Γιαννούλη, είδε τον Έλληνα ακραίο του να προπονείται χθες στη Νέα Μεσημβρία και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι.

Το θέμα είναι αν ο Γιαννούλης είναι στο 100% για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου. Αν δεν είναι τότε την λύση για τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα τη δώσουν Βιεϊρίνια – που με τον Γιαννούλη παρόντα προορίζεται για να παίξει δεξιά- και Ροντρίγκο.

Στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ίνγκασον λογικά θα ξεκινήσει ο Βαρέλα με τον Κρέσπο να μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα, ενώ κάτω από την εστία δεν υπάρχουν σημάδια ότι θα αλλάξει η επιλογή του Πασχαλάκη.

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΖΟΛΗΣ- ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Στην επίθεση σίγουροι ότι θα πάρουν φανέλα βασικού θα πρέπει να νιώθουν Χρήστος Τζόλης και Άντριγια Ζίβκοβιτς . Αν υπάρχει ερωτηματικό αυτό αφορά στην κορυφή της επίθεσης με την θέση να διεκδικείται ανάμεσα σε Κρμέντσικ και Σβιντέρσκι.

Ο Γκαρσία έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Πολωνό, μέχρι τώρα βασικό επιθετικό του, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα με 7 γκολ και 5 ασίστ και τον Κρμέντσικ που αποκτήθηκε για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός στην επίθεση του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ