STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: H ηχητική περιγραφή των γκολ από το Matchcenter του SPORT24

Διεκδίκηση της μπάλας από τους Τικίνιο και Αουγκούστο σε ντέρμπι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021
Διεκδίκηση της μπάλας από τους Τικίνιο και Αουγκούστο σε ντέρμπι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ και παρέμεινε μόνος στην κορυφή. Ακούστε την ηχητική περιγραφή των γκολ του αγώνα από το Matchcenter του SPORT24.

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten βρήκε μεγάλο κερδισμένο τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τα γκολ των Αγκιμπού Καμαρά (22') και Γιώργου Μασούρα (31') επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΟΚ (μείωσε στο 81' ο Μουργκ) και κράτησε την πρωτιά στην βαθμολογία, έχοντας πλέον +1 από την 2η του πίνακα, ΑΕΚ.

Το SPORT24 κάλυψε live για σχεδόν 4 ώρες τη σπουδαία αναμέτρηση μέσα από το Matchcenter ενώ η κάλυψη περιελάμβανε ακόμα και ηχητική μετάδοση από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τους Δημήτρη Χριστοφιδέλλη και Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ακούστε την ηχητική περιγραφή των γκολ της αναμέτρησης από το Matchcenter του SPORT24.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ