ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Όλοι πλην Μιχαηλίδη στη διάθεση του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Όλοι πλην Μιχαηλίδη στη διάθεση του Λουτσέσκου
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να κατακτήσει ακόμη ένα Κύπελλου. Όλοι είναι στην διάθεση του Ρουμάνου προπονητή, μοναδικός απόντας ο Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να σηκώσει ακόμη ένα Κύπελλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24). Η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ δόθηκε κι έμφαση στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για να καταστρώσει τα πλάνα του και ο μοναδικός που θα απουσιάσει, είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ