ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: "Οικογενειακό φιλικό" με Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: "Οικογενειακό φιλικό" με Ροντρίγκο
EUROKINISSI

Ο Ροντρίγκο πήρε χρόνο συμμετοχής στο προπονητικό διπλό που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, αφήνοντας πλέον μόνο τον Κρέσπο στη λίστα των τραυματιών.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας να παίζουν για 80 λεπτά ένα οικογενειακό φιλικό στη σημερινή (10/10) προπόνηση του Δικεφάλου.

Σε αυτό συμμετείχε και ο Ροντρίγκο Σοάρες που έχει αφήσει πλέον μόνο τον Άνχελ Κρέσπο στη λίστα με τους τραυματίες.

Ο Πορτογάλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή και τους περιμένει για προπόνηση τη Δευτέρα.

"Φιλικό διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (10.10) στη Νέα Μεσημβρία, με τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να δίνουν μία 80λεπτη μάχη με ένταση και πάθος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει σε δράση παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας όλων των παικτών του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου. Τέλος οι Στέφαν Σβαμπ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Την Κυριακή (11.10) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (12.10)" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ