ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι Σέρβοι γράφουν ξανά για Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (17 Δεκεμβρίου 2018)
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (17 Δεκεμβρίου 2018) EUROKINISSI SPORTS

Στη Σερβία επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καταφέρει τελικά να απελευθερωθεί από το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απασχολεί έντονα τον Τύπο της πατρίδας του από την στιγμή που αποτελεί στόχο του Ερυθρού Αστέρα.

Ωστόσο οι συμπατριώτες του παραδέχονται ότι σε περίπτωση που ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ μείνει ελεύθερος τότε ο Δικέφαλος θα είναι η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο στη διεκδίκηση του.

"Φαίνεται πως ο Πρίγιοβιτς είναι ακόμα πιο μακριά από τον Ερυθρό Αστέρα και ο κύριος λόγος είναι ο μισθός του και το ενεργό συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ.

Είναι γνωστό ότι οι Σαουδάραβες θέλουν να απεμπλακούν από τον Σέρβο επιθετικό αλλά επιθυμούν να γλιτώσουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται.

Επίσης την κατάσταση του Πρίγιοβιτς παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ ο οποίος προσέλαβε τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Υπό την ηγεσία του Ρουμάνου ο Πρίγιοβιτς έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Δεδομένου πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να εκπληρώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πρίγιοβιτς ακόμα κι αν αυτός μείνει τελικά ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα.

Οπότε οι ερυθρόλευκοι στράφηκαν στην περίπτωση του Πέσιτς, αλλά βρήκαν επίσης την πόρτα του κλειστή", αναφέρει ένα από τα σχετικά δημοσιεύματα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ