ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι αν προχωρήσει στο Europa Conference League

Ο Σβιντέρκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα
Ο Σβιντέρκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει από τώρα μια πρώτη εικόνα για τους αντιπάλους που ενδέχεται να βρει στο δρόμο του αν προκριθεί στα μπαράζ του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο "κόλπο" για την πρόκριση από τον 6ο όμιλο του Europa Conference League ύστερα από το 0-0 με τη Σλόβαν και όλα θα κριθούν την 6η αγωνιστική, όταν υποδέχεται τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, όπου θέλει μόνο νίκη (διαβάστε αναλυτικά όλα τα σενάρια).

Οι Ασπρόμαυροι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στα μπαράζ για τη φάση των 16, όπου θα αντιμετωπίσουν ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του Europa League.

Τι ισχύει αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει στη 2η θέση

Στην προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στα μπαράζ με ομάδα από την αμέσως ανώτερη διοργάνωση της UEFA και θα διεκδικήσει μέσω διπλών αγώνων στις 17 και 24 Φεβρουαρίου (κλήρωση στις 13 Δεκεμβρίου) μια θέση στους 16. Προς το παρόν, οι δύο ομάδες στο Europa League που είναι βέβαιο ότι θα τερματίσουν στην 3η θέση και θα παίξουν στα μπαράζ του Europa Conference League είναι η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα και η Σέλτικ των Βασίλη Μπάρκα και Γιώργου Γιακουμάκη.

  • Τρίτοι ομίλων EL: Φενέρμπαχτσε, Σέλτικ

Η Game Night για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ