ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι ευχές του Μάτος στο Βιεϊρίνια και τα σενάρια επιστροφής του

Eurokinissi
Οι Βιεϊρίνια και Μάτος πανηγυρίζουν ύστερα από νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ο Λέο Μάτος δεν ξεχνά τον «αδερφό» του όπως τον χαρακτηρίζει, Βιεϊρίνια και μαζί με τις ευχές του για τα γενέθλια του, στέλνει στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και θετική ενέργεια ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την ώρα που πληροφορίες τον φέρνουν να νοσταλγεί τον ΠΑΟΚ και να είναι σε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και να συζητά μαζί του το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα ο Λέο Μάτος έστειλε μέσω instagram ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον Βιεϊρίνια για τα σημερινά γενέθλια του.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια του φίλου μου Βιεϊρίνια. Ένα αστέρι του ποδοσφαίρου με τον οποίο είχα την τιμή να παίξω μαζί. Είχα επίσης την ευχαρίστηση να ζω καθημερινά με έναν άνδρα που είναι περισσότερο από ξεχωριστό. Ο Θεός να σε ευλογεί αδερφέ μου με υγεία και ειρήνη» έγραψε ο Μάτος και συμπλήρωσε ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Είμαι πάντα εδώ στο Ρίο και στέλνω την θετική μου ενέργεια για το σημερινό παιχνίδι".

ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ

Ο Λέο Μάτος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει ότι η σύζυγος του του ζητά να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη. «Μου λέει να μιλήσω με τον Ιβάν Σαββίδη και να του ζητήσω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ» είχε πει χαρακτηριστικά και απ' ότι φαίνεται έχει γίνει μια τέτοιου είδους επικοινωνία του Βραζιλιάνου με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ