ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι εναλλακτικές του Λουτσέσκου, αν ο Βιεϊρίνια δεν προλάβει την ΑΕΚ

Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο
Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, συμμετείχε μόνο σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος των συμπαικτών του και η παρουσία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βιεϊρίνια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (26/09, 20:30 Novasports Prime, LIVE SPORT24). Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε μόνο σε ένα μέρος της προπόνησης την Παρασκευή και το Σάββατο θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Ωστόσο, ακόμη και αν καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή, μοιάζει δύσκολο να είναι, με μόλις μια προπόνηση, στην αρχική ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αν ο Πορτογάλος δεν είναι στο αρχικό σχήμα, τότε τα δεδομένα στην αμυντική γραμμή της ομάδας του θα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Ο Σίντκλεϊ, που έκανε καλό παιχνίδι στο Αγρίνιο και πέτυχε το γκολ της νίκη επί του Παναιτωλικού, θα είναι στο αριστερό άκρο με Τέιλορ και Ροντρίγκο να ερίζουν για τη θέση στα δεξιά. Αν ο Λουτσέσκου θέλει ανεβάσματα από εκείνη την πλευρά, τότε ο Τέιλορ θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Σε περίπτωση που η προσέγγιση του προπονητή του Δικεφάλου είναι περισσότερο…συντηρητική, ο Ροντρίγκο, που έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Τετάρτης, θα έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ δούλεψε την τακτική του ντέρμπι της Κυριακής χωρίς τους τραυματίες Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Κρέσπο. Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στις στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση.

"Την Παρασκευή (24.09) ο ΠΑΟΚ δούλεψε στην τακτική. Στην ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας, στην κυκλοφορία της μπάλας και τη διαχείριση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν στο ματς της Τούμπας. Παράλληλα, υπήρχε και το ειδικό τμήμα… εκπαίδευσης στις στατικές φάσεις", αναφέρει χαρακτηριστικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση .

Στη Μεσημβρία η τελευταία προπόνηση

Ο Δικέφαλος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με μια πρωινή προπόνηση που δεν θα γίνει, όπως συμβαίνει συνήθως στην Τούμπα αλλά στις προπονητικές του εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία. Προφανώς η απόφαση αυτή έχει να κάνει και με την προσπάθεια που έγινε στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ έδινε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια να αποκατασταθεί ο χλοοτάπητας που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ