ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι άξονες της τοποθέτησης του Ιβάν Σαββίδη στη συνάντηση για τη διαιτησία στα playoffs

Ο Ιβάν Σαββίδης σε μια από τις τελευταίες παρουσίες του στην Τούμπα
Ο Ιβάν Σαββίδης σε μια από τις τελευταίες παρουσίες του στην Τούμπα ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ψυχραιμία για να τελειώσει το πρωτάθλημα, σημείωσε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια να έρθουν ελίτ διαιτητές, αν αυτό γίνει θεσμικά, και εμφανίστηκε δικαιωμένος για τη στάση του ΠΑΟΚ στο ζήτημα των ξένων ρέφερι.

Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχε ο Ιβάν Σαββίδης στη σύσκεψη κορυφής, διάρκειας τεσσάρων ωρών, με τους Τάκη Μπαλτάκο, Στιβ Μπένετ και τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ΠΑΕ των playoffs.

Στην τοποθέτησή του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινήθηκε σε τέσσερις άξονες.

Αρχικά υποστήριξε πως εκτός από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, ουδείς μπορεί να σχετίζεται με τους ορισμούς διαιτητών. Ξεκάθαρα ούτε η λίγκα ούτε οι ομάδες.

Στη συνέχεια, και απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους του Big-4, ζήτησε ψυχραιμία προκειμένου να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα, διότι ούτε ο Μπαλτάκος ούτε ο Μπένετ είναι σε θέση να το καταφέρουν, αν δεν το κάνουν οι ομάδες μεταξύ τους.

Κατόπιν σημείωσε ότι είναι υπέρ της έλευσης ελίτ διαιτητών και μάλιστα πρόκειται να σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, μόνο όμως αν αυτό συμβεί θεσμικά.

Και κλείνοντας χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι όλοι όσοι ήταν αρχικά εναντίον του ορισμού ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα όταν είχε προταθεί, τώρα είναι υπέρμαχοι.

Δείτε όλη την εκπομπή του Show Must Go On για τη σύσκεψη των έξι με τους Μπαλτάκο - Μπένετ:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ