ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι του Λέο Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Λέο Ζαμπά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Βραζιλιάνος, Λέο Ζαμπά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ φέρνοντας μαζί του από την πατρίδα του έναν προσωπικό γυμναστή και έναν φυσιοθεραπευτή τους οποίους έχει προσλάβει ο ίδιος για να τον βοηθήσουν να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν από το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Λέο Ζαμπά ήταν το πρόσωπο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Δικέφαλου, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό του στην Βάσκο Ντα Γκάμα και μάλιστα πέτυχε και το γκολ που σφράγισε την νίκη του Δικεφάλου το οποίο πανηγύρισε έξαλλα αγκαλιά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ζαμπά μάλιστα ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του για το γεγονός ότι τον έριξε στο χόρτο πανηγυρίζοντας και δικαιολογήθηκε: "Συγνώμη Μίστερ. Είχα πολύ ενέργεια", έγραψε σχολιάζοντας το σχετικό ποστάρισμα του Δικεφάλου.

Ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να αναστρέψει την καθοδική πορεία που είχε η καριέρα του και δεν ήρθε μόνος. Εκτός από τους γονείς του και τη σύντροφο του ο Ζαμπά έφερε στην Ελλάδα έναν προσωπικό γυμναστή και έναν φυσιοθεραπευτή, την αμοιβή των οποίων έχει αναλάβει ο ίδιος και δουλεύει μαζί τους προκειμένου να βελτιώσει την φυσική και αγωνιστική του κατάσταση, ώστε να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από τον τραυματισμό του.

Δουλειά και με τον προσωπικό του γυμναστή

O γυμναστής του είναι ο Βινίσιους Μούρα και με αυτόν ο Λέο Ζαμπά δούλευε και στο διάστημα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονταν στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του. Ο Βραζιλιάνος έκανε ειδικό πρόγραμμα από την πρώτη ημέρα που επέστρεψε στην Θεσσσαλονίκη θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Φυσιοθεραπευτής από την Βάσκο

Ο Ζαμπά έφερε στην Θεσσαλονίκη και δικό του φυσιοθεραπευτή με τον οποίο συνεργάστηκε στην Βάσκο Ντα Γκάμα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος εργοφυσιολόγος ευχαρίστησε δημόσια με ανάρτηση του στο Instagram τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που του έδωσε να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα ενώ νωρίτερα είχε αποχαιρετήσει την Βάσκο μετά από 11 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα από την Βραζιλία.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ