ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο διπλό της χρονιάς κόντρα στον ΟΦΗ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ίνγκασον στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ίνγκασον στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές απουσίες για το σημερινό, εκτός έδρας, αγώνα με τον ΟΦΗ και συνεχίζει να παίζει χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κρήτη με πολλές ελλείψεις και με 8 παίκτες κάτω των 22 ετών να βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ. Ωστόσο με την διαφορά από την κορυφή να παραμένει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς το ζητούμενο είναι η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εκτός από τα κενά των τιμωρημένων Ίνγκασον, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί έχει να καλύψει και αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη που βρίσκεται από χθες στην Αγγλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Νόριτς.

Είναι δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και δεν αποκλείεται αυτές να αφορούν και στη θέση κάτω από την εστία με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά από καιρό να διεκδικεί την φανέλα βασικού από τον Πασχαλάκη.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη θα καλυφθεί εκ των έσω, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Το πιθανότερο είναι Βιεϊρίνια και Ροντρίγκο να παίξουν στα δύο άκρα της άμυνας με τον Κρέσπο να είναι σίγουρος στα στόπερ και να αναζητείται ο παρτενέρ του, με τους Βαρέλα και Μιχαηλίδη να δίνουν επιλογές στον Ουρουγουανό τεχνικό.

Στη μεσαία γραμμή ο Σβαμπ θα είναι ο ένας από τους κεντρικούς χαφ και θα έχει στο πλευρό του είτε τον Αουγκούστο είτε το νεαρό Χάρη Τσιγγάρα.

Ερωτηματικό υπάρχει για την κορυφή της επίθεσης με την θέση να διεκδικείται από τους Κρμέντσικ και Σβιντέρσκι, ενώ η τριάδα πίσω από τον φορ θα αποτελείται από τους Μουργκ, Ουάρντα και Τζόλη.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ