ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια άρχισε θεραπείες

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (29/9) ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (29/9) ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν | 29 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Βιεϊρίνια θα εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής στη Super League Interwetten για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπωρεί εδώ και δυο μήνες περίπου.

Ο Βιεϊρίνια άρχισε από σήμερα θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική που τις κουβαλά από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις ημέρες της διακοπής της Super League Interwetten, προκειμένου να είναι έτοιμος στο 100% όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Το δικό τους πρόγραμμα ακολουθούν και οι τραυματίες Ολιβέιρα, Μίτριτσα, Σίντκλεϊ και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

"Σε δύο ξεχωριστούς τομείς επικεντρώθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (12.11) στη Νέα Μεσημβρία. Η δουλειά ξεκίνησε με ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί έκαναν ειδικό πρόγραμμα σχετικά με την ανασταλτική λειτουργία, ενώ οι επιθετικοί δούλεψαν στην ανάπτυξη και τα τελειώματα. Οι Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ντόουγκλας ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στη δεξιά ποδοκνημική. Το Σάββατο (13.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ