ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Φερνάντο Βαρέλα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ριέκα για το Conference League | 19 Αυγούστου 2021
Ο Φερνάντο Βαρέλα στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ριέκα για το Conference League | 19 Αυγούστου 2021 INTIME

Ο Φερνάντο Βαρέλα θέλησε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τον έμπειρο στόπερ να ανεβάζει video στο Instagram και να τους καλεί στην Τούμπα για το ντέρμπι Δικεφάλων κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έστειλε μέσω Instagram μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Σε αυτό δηλώνει πως ο στόχος των παικτών είναι να δίνουν τα πάντα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και καλεί τους φιλάθλους του Δικεφάλου να βρεθούν στο γήπεδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

"Τελειώσαμε το παιχνίδι και πήραμε μια καλή νίκη. Εδώ πάντα περνάμε δύσκολα, περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει.

Παίξαμε για να κερδίσουμε και αυτός είναι ο στόχος. Σε κάθε αγώνα να δίνουμε τα πάντα. Να βγάζουμε τον εαυτό μας στο γήπεδο και να κερδίζουμε.

Είμαι χαρούμενος, όπως είναι και η ομάδα. Τώρα πηγαίνουμε σπίτι με το αεροπλάνο και σας περιμένουμε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για να κάνετε όπως πάντα το γήπεδο όμορφο και για να κερδίσουμε. Είμαστε μαζί ως το τέλος οικογένεια του ΠΑΟΚ" αναφέρει στο μήνυμα του, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό των ασπρόμαυρων στο Instagram.

Δείτε το εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ