ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βαρέλα έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο

Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο
Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, μίλησε για την επιστροφή του στα θρανία, το απολυτήριο του που πήρε ετεροχρονισμένα και τα σχέδια του για το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο.

O Φερνάντο Βαρέλα εγκατέλειψε από πολύ νωρίς το σχολείο για να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο. Μετά όμως από 17 χρόνια επέστρεψε στα θρανία, γεγονός για το οποίο έλαβε και ειδικό βραβείο από τον ΠΣΑΠ.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ μάλιστα σε ένα βίντεο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μελετήσει για να πάρει, έστω και ετεροχρονισμένα, το απολυτήριό του.

"Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει κάτι καλό για τον ευατό σου μπορείς να το πετύχεις. Ήταν δύσκολο να σπουδάζω μετά τους αγώνες ή τις προπονήσεις. Ήμουν κουρασμένος και έπρεπε να αφιερώσω 2- 3 ώρες στη μελέτη. Ήταν δύσκολο, ωστόσο είχα πίστη και δούλεψα σκληρά για να πάρω το απολυτήριο μου.

Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με τους καθηγητές μου για πάρω το χαρτί στα χέρια μου.

Πέρυσι το καλοκαίρι , ενώ βρισκόμουν σε διακοπές στην πατρίδα μου είδα το ποστάρισμα ενός φίλου και πρώην συμπαίκτη μου ότι κατάφερε να τελειώσει το σχολείο μετά από πολλά χρόνια. Αυτό μου έκανε…κλικ και αμέσως του έστειλα μήνυμα. Μου είπε τι θα έπρεπε να κάνω. Επικοινώνησα με τους ανθρώπους του σχολείου μου και μέσα σε ένα χρόνο τέλειωσα την τάξη.

Τώρα συμμετέχω σε ένα πρόγραμμα στην Πορτογαλία για να πάρω άδεια επαγγελματία προπονητή – γυμναστή. Ξεκίνησα μαθήματα Δευτέρα και Τετάρτη εδώ και ενάμιση μήνα και πριν τις γιορτές θα πάρω το πτυχίο μου. Αυτός είναι ο στόχος μου όταν θα τελειώσω το ποδόσφαιρο να γίνω γυμναστής", λέει μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Βαρέλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ