ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σβιντέρσκι, το salary cap και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει σκοράρει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει σκοράρει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρίσκεται από τη Δευτέρα (24/01) στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην Σάρλοτ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 5+1 χρόνια .

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην πατρίδα του, ταξίδεψε για την Καρολίνα όπου βρίσκεται από τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με την Σάρλοτ. Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι 5+1 χρόνια και θα του αποφέρει την πρώτη του σεζόν 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σβιντέρσκι θα υπογράψει στους νεοφώτιστους στο MLS ως Designated Player. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που κάθε ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα έχει δικαίωμα να αποκτήσει χωρίς ο μισθός του αλλά και τα χρήματα που δαπανώνται για τη μεταγραφή του να υπολογίζονται στο salary cap.

Ο συγκεκριμένος κανονισμός ισχύει από το 2007 και είναι γνωστός ως "κανονισμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ" καθώς ο Άγγλος ήταν ο πρώτος που συμπεριλήφθηκε σε αυτόν. Ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί 5 εκατομμύρια από την παραχώρηση του Πολωνού επιθετικού και οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

TAGS ΠΑΟΚ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ