ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ρεμπότσο έδωσε διορία στον Δικέφαλο έως τη Δευτέρα (02/08)

Ο Πέδρο Ρεμπότσο
Ο Πέδρο Ρεμπότσο DEPO PHOTOS/ZUMA/VISUALHELLAS.GR

Η πλευρά του Πέδρο Ρεμπότσο έδωσε διορία στον ΠΑΟΚ μέχρι την προσεχή Δευτέρα (02/08) να ενημερώσει αν θα προχωρήσει στην απόκτησή του, με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο να επηρεάζει (και) τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα πάντα στον ΠΑΟΚ κινούνται στους ρυθμούς του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ωστόσο ο Ιταλός μεσοεπιθετικός δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Δικέφαλο.

Η κατάληξη του σίριαλ με τον Τζιοβίνκο, θα επηρεάσει τις εξελίξεις και με τον αριστερό μπακ, καθώς ανάλογα με την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης θα γίνει γνωστό και το ποσό που θα διαθέσουν για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Ο ΠΑΟΚ "ψάχνεται" για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον 26χρονο Πορτογάλο αμυντικό της Γκινγκάμπ, Πέδρο Ρεμπότσο, να είναι "stand-by". Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναζητούν και άλλες περιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, Πορτογάλος μπακ δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ τους κυπελλούχους Ελλάδας, με την πλευρά του παίκτη να δίνει διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα, αλλιώς θα κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα, με τις Χάποελ Μπερ Σεβά και Λέγκια Βαρσοβίας να ερίζουν για την απόκτησή του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ