ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Πόνσε στο στόχαστρο του Δικεφάλου, γράφει ισπανικό ΜΜΕ

ΠΑΟΚ: Ο Πόνσε στο στόχαστρο του Δικεφάλου, γράφει ισπανικό ΜΜΕ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΤΣΕ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο ραντάρ του Δικεφάλου είναι ο Εζέκιελ Πόνσε της Έλτσε.

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα χώρισαν την Τετάρτη (31/05) και αυτό μαρτυράει πως η νέα σεζόν θα βρει άλλον παίκτη να ηγείται της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Το εντυπωσιακό είναι πως τα πρώτα σενάρια περί του νέου φορ έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και προέρχονται από την Ισπανία, με ΜΜΕ της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου να αναφέρει πως ο παίκτης που εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τους Θεσσαλονικείς είναι ο Εζέκιελ Πόνσε.

Ο λόγος για τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό της Έλτσε, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με την ιστοσελίδα "Elchextra", να αναφέρει πως ο Δικέφαλος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να κάνει δικό του τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ (είχε παίξει για τους κιτρινόμαυρους τη σεζόν 2018-19).

Σημειώνεται πως ο Πόνσε αγωνίστηκε φέτος σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Έλτσε, έχοντας απολογισμό έξι γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ