ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία εκεί όπου άρχισαν όλα

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία εκεί όπου άρχισαν όλα
EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε ως προπονητής στο γήπεδο όπου έκανε το ντεμπούτο του ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σε φιλικό με την Ομόνοια το καλοκαίρι του 2008.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008. Ο Πάμπλο Γκαρσία που είχε φτάσει στην Θεσσαλονίκη περίπου 3 εβδομάδες νωρίτερα αγωνίζεται για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στο φιλικό παιχνίδι που δίνει ο Δικέφαλος στο ΓΣΠ. Ο Ουρουγουανός θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στην ομάδα με την οποία τελικά θα παίξει 153 επίσημα παιχνίδια και λατρεύτηκε από τους οπαδούς της.

Ήδη από αυτό το πρώτο του παιχνίδι φάνηκε η ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον Γκαρσία και τους φίλους του ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι από 700 οπαδοί του Δικεφάλου αναγνωρίζουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή που θα δουν τα επόμενα χρόνια και τον αποθεώνουν….

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020. Ο Πάμπλο Γκαρσία ως προπονητής πλέον του ΠΑΟΚ προπονεί τους ποδοσφαιριστές του στο ΓΣΠ ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Λίγες ημέρες νωρίτερα έχει υπογράψει και το πρώτο του συμβόλαιο ως προπονητής του Δικεφάλου που προβλέπει ότι θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ τουλάχιστον τα επόμενα 3 χρόνια. Όλοι στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι ο Γκαρσία θα μείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του για πολλά περισσότερα χρόνια. Το ίδιο ελπίζει και ο ίδιος.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μου ξύπνησαν και πάλι την επιθυμία να παίξω ξανά, αυτό το πάθος που είχε σβήσει μέσα μου. Η επιθυμία να παίξω ξύπνησε μέσα μου ξανά, η θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με τον σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ» είπε σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στο κανάλι του Europa League.

Σήμερα (2/12) στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Ομόνοια μίλησε και για το νέο του συμβόλαιο του τονίζοντας ότι θέλει να ανταποδώσει όσα του έχει προσφέρει ο Δικέφαλος. «Είμαι πολύ περήφανος. Είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάντα είμαι χαρούμενος, είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω φίλους Έλληνες, είμαστε προνομιούχοι κάνουμε μια καλή ζωή στην Ελλάδα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, πρέπει να τα δίνουμε όλα καθημερινά για να ανταποδώσουμε ότι μας έχει δοθεί», είπε ο Ουρουγουανός.

Σε αυτό το γήπεδο στο οποίο ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να πάρει την νίκη που θα βάλει τις βάσεις για την πρώτη του πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ως προπονητής.

TAGS ΠΑΟΚ ΟΜΟΝΟΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ