ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μαλεζάς παίρνει τη σκυτάλη από τον Γκαρσία στην Κ-19

Ο Στέλιος Μαλεζάς κατά την άφιξή του ως ποδοσφαιριστής στο γήπεδο της Τούμπας για ματς του ΠΑΟΚ
Ο Στέλιος Μαλεζάς κατά την άφιξή του ως ποδοσφαιριστής στο γήπεδο της Τούμπας για ματς του ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Στέλιος Μαλεζάς θα κληθεί να καλύψει το κενό του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία της Κ-19 του ΠΑΟΚ μετά από τον προβιβασμό του Ουρουγουανού στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ το τελευταίο 24ωρο καθώς η επικείμενη αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για να αναλάβει τα ηνία της βραζιλιάνικης Παλμέιρας προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έκλεισαν άμεσα το διάδοχο του Φερέιρα που δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον άλλοτε εμβληματικό μέσο της ομάδας (2008-2014) να παίρνει "προαγωγή", αφήνοντας την Κ-19 της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την οποία κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα για να αναλάβει το τιμόνι της πρώτης ομάδας.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε αυτόματα κενό στην Κ-19 το οποίο όμως θα καλυφθεί άμεσα, με τον άλλοτε συμπαίκτη του αλλά και πρώην αρχηγό των ασπρόμαυρων, Στέλιο Μαλεζά (κρέμασε το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 35 ετών), να είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Ουρουγουανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ