ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ξέρει τους 10 από τους 11 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Τσούμπα Άκπομ θα ηγηθεί της επίθεσης του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό
Ο Τσούμπα Άκπομ θα ηγηθεί της επίθεσης του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό INTIME

Μόνο μία ανοικτή θέση παραμένει στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό (20:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24 με ηχητική περιγραφή) και τη διεκδικούν Βαρέλα και Μιχάι.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παλέψει για την νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (24/10, 20:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 με ηχητική περιγραφή από τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη και σχόλιο από τον Παντελή Διαμαντόπουλο), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Καραϊσκάκη..

Όπως όλα δείχνουν βέβαια μόνο μία απόφαση εκκρεμεί, και αφορά μια θέση στα στόπερ την οποία διεκδικούν οι Βαρέλα και Μιχάι, για να συμπληρωθεί το παζλ των βασικών του Δικεφάλου στον κυριακάτικο αγώνα. Οι υπόλοιποι δέκα μοιάζει να έχουν πάρει τις θέσεις τους, έστω και αν ο Ρουμάνος τεχνικός αρέσκεται να εκπλήσσει τους αντιπάλους προπονητές.

Κάτω από τα δοκάρια είναι σίγουρος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που έκανε καλή εμφάνιση στην Κοπεγχάγη ξεπερνώντας και αυτός το σοκ του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Βόλο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Σίντκλεϊ με τον Βιεϊρίνια να ξεκινά στα δεξιά και τον Ροντρίγκο να μένει στον πάγκο.

Ο Μιχαηλίδης θα είναι ο ένας από τους δυο στόπερ χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος εκ των Βαρέλα ή Μιχάι θα είναι ο παρτενέρ του.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ως δίδυμο ο Σβαμπ με τον Εσίτι, με τον Νιγηριανό να κάνει και αυτός καλό παιχνίδι στο Πάρκεν. Λογικά ο Αουγκούστο θα παίζει λίγο πιο μπροστά τους. Ο Λουτσέσκου επιμένει στην χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου χαφ σε θέση προωθημένου μέσου και όπως όλα δείχνουν θα επιχειρήσει το ίδιο τρικ και στο "Καραϊσκάκης" παρά το γεγονός ότι έχει επιστρέψει στη διάθεση του ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δοκίμασε και σχήμα με τρεις μεσοεπιθετικούς πίσω από τον φορ κρούσης, έχοντας τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ως κεντρικό χαφ μαζί με τον Σβαμπ ωστόσο μοιάζει πιο πιθανό ο Βραζιλιάνος να ξεκινήσει ως ψευτοδεκάρι.

Με αυτή την συνθήκη ο Μπίσεσβαρ θα παίξει αριστερά και ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Άντριγια Ζίβκοβιτς δεξιά με τον Τσούμπα Άκπομ να είναι ο επιθετικός κρούσης.

Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως στον αγώνα της Πέμπτης στην Κοπεγχάγη και περιμένει από αυτούς να παίξουν εξίσου παθιασμένα με το ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

Από σήμερα κάθε μεγάλο παιχνίδι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα έχει και την ηχητική περιγραφή του. Ξεκίνημα μ' ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ματς, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ