ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχωρεί μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο ποδοσφαιριστής που μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα κατέκτησε τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία του ΠΑΟΚ αποχαιρετά την Τούμπα και τη Θεσσαλονίκη.

"Ποτέ μην κλαις για κάτι που τελειώνει. Να χαίρεσαι γιατί συνέβη. Και με τι τρόπο" έγραψε ο Ισπανός παραθέτοντας μια φωτογραφία του με τα τρόπαια του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κρέσπο φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου συνολικά 211 φορές, πετυχαίνοντας εννέα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τεσσάρων κυπέλλων.

"Ήρθε η ώρα να πω αντίο, όχι με τον τρόπο που θα μου άρεσε (με όλους στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από έξι χρόνια υπάρχουν πολλά συναισθήματα μέσα μου, οπότε θα είμαι σύντομος. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Έξι θαυμάσια χρόνια στα οποία νομίζω ότι απολαύσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ. Πιστεύω ότι μπορώ να πω ότι δεν θα ξεχάσω ό,τι ζήσαμε.

Γίνατε το δεύτερό μου σπίτι και θα κουβαλάω με όλη μου την καρδιά, δεν θα ξεχάσω όσα κάναμε για να γίνει αυτό το club σπουδαίο. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα γι' αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τον κύριο Σαββίδη για τα πάντα, πολλά διδάγματα αλλά πρέπει να σας πω ότι μου δώσατε ότι πιο σημαντικό έζησα στη ζωή μου. Στη ζωή μπορείς να χάσεις πολλά, χρόνο παιχνιδιών, χρήματα, αλλά αν χάσεις τον σεβασμό δεν γυρίζει ποτέ πίσω.

Σας δίνω μια μεγάλη αγκαλιά και αν συναντηθούμε ξανά 'ΠΑΟΚΑΡΑ". Σας ευχαριστώ όλους, τον Ίβιτς, τον Γιοβάνοβιτς, τον Αμπέλ, τον Γκαρσία και όλους τους βοηθούς σας. Έμαθα από όλους, ειδικότερα από τον Λουτσέσκου. Τρία χρόνια ήταν πολλά με όμορφα πράγματα και πάντα παλεύαμε μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ τους Κρις, Πάολο, Ντιέγκο, Ματέο, Χοσέ, Γιάννη, Κυριάκο, Παντελή, Κρις Κάρι, Βασίλη, Ανέστη, Τσόνακα, Άρνερσεν, Λούμπος, Όλαφ, Μπότο.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στη Μεσημβρία, Μόρφη, Δήμητρα, Κώστα, Ιωάννα, Ελένη, Τζέσι, Τζιόγα. Μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και ειδικά στους φυσιοθεραπευτές μας, περάσαμε πολύ καιρό μαζί, Παπά, Σάκης, Πέτρος, Νίκος, Κώστας, Γιώργος και Νένα. Σας ευχαριστώ Βάλια, Σάκη, Φώτη, Στράτο, δεν θα ξανακάνω πλάκα μαζί σας πια (σ.σ. γέλια) μείνετε ήρεμοι. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας, Νάταλι, Νένα, Σίμος, Κώστας, Άκης, Γιάννης, Μιχάλης. Σας ευχαριστώ Παναγιώτη και Κυριάκο, τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε για λίγο.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Τι έξι χρόνια. Για να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί σας, αν σας λείψω το μισό που μου λείπετε θα είμαι πολύ χαρούμενος! Διασκεδάστε, να παίζεται κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο...ποτέ δεν ξέρεις. Προσπαθώ να μην ξεχάσω κανέναν, αλλά σίγουρα κάποια σημαντικά ονόματα δεν είναι εδώ. Σκέψου ότι κάθε ευχαριστώ είναι σαν μια δυνατή αγκαλιά!", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κρέσπο στη δημοσίευσή του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ