ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος τα βρήκε με τον Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο INTIME

Μπορεί οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο να πέρασαν από…μύρια κύματα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει πλέον συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026.

Ο ΠΑΟΚ καθυστέρησε να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο η πρόταση που θα ικανοποιούσε οικονομικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπήκαν σε συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος της φετινής σεζόν. Το γεγονός πάντως ότι ο Αουγκούστο μπορούσε από το Γενάρη να συζητά ως ελεύθερος με ομάδες της αρεσκείας του, έδινε στην πλευρά το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η προφορική συμφωνία των δυο πλευρών κατέληξε σε συμφωνία για αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο το χρόνο και ο Βραζιλιάνος θα επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2026.

Το αν θα το εξαντλήσει θα εξαρτηθεί από το αν τελικά οι εμφανίσεις του προκαλέσουν ενδιαφέρον άλλων ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να βάζει ρήτρα στο συμβόλαιο του για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ