ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ μπορεί να παραχωρηθεί με μια καλή πρόταση σύμφωνα με τους Άγγλους

Ο Τσούμπα Άκπομ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Τσούμπα Άκπομ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει ότι η Μίντλεσμπρο μπορεί να παραχωρήσει τον Τσούμπα Άκπομ, αν της κατατεθεί μια καλή οικονομικά πρόταση.

Δημοσίευμα της αγγλικής "The Star" αναφέρει ότι ο Τσούμπα Άκπομ θα μπορούσε να παραχωρηθεί, αν η Μίντλεσμπρο είχε δεχθεί κάποια καλή κρούση από οικονομικής άποψης.

Η ομάδα της Championship είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην "Μπόρο", με αποτέλεσμα να ωθείται στην πόρτα της εξόδου ο Άκπομ.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ αμείβεται με 1.2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίξει το κασέ του για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ψάχνεται για την απόκτηση ενός επιθετικού, μετά τη σοβαρή ζημιά που υπέστη ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους επιθετικούς που απασχολούν τους Κυπελλούχους Ελλάδας είναι και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ