ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι το ματς της χρονιάς για τον Δικέφαλο

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, απέναντι στην ΑΕΚ  που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τελευταίο μεγάλο στόχο της σεζόν που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Το γκολ που πέτυχε ο Τόμας Μουργκ και του έδωσε τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (19.00, COSMOTE SPORT 3 HD) θέλει να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό στις 22 Μαΐου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του ότι το σκορ εκείνου το παιχνιδιού δεν εξασφαλίζει την πρόκριση και πως σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ θα πρέπει να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ήταν άλλωστε χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να…παγιδευτεί στο σκορ του ΟΑΚΑ.

Ο Ουρουγουανός περιμένει από τους παίκτες του να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι να επικρατήσουν και σήμερα χωρίς να σκέφτονται τι έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Αθήνα. Να είναι συγκεντρωμένοι σε απόλυτο βαθμό για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό που για τον φετινό ΠΑΟΚ θα είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα.

Η ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Άνχελ Κρέσπο ( λείπουν επίσης Καγκάβα, Περέιρα και Μιχάι) και σε ότι αφορά στα πλάνα του υπάρχει ένα ερωτηματικό που έχει να κάνει με την άμυνα του.

Σχετικά με αυτό δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μεταφέρει το Βιεϊρίνια αριστερά στην τριάδα των στόπερ, αντί του Μιχαηλίδη και να τοποθετήσει δεξιά από τον Βαρέλα τον Ίνγκασον. Κάτι που θεωρητικά μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ανασταλτικά, με τους Ροντρίγκο και Μπάμπα σε ρόλο φουλ μπακ αλλά και στο χτίσιμο του παιχνιδιού από την πίσω ζώνη.

ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Όποιο σχήμα πάντως και να επιλεγεί τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι το σημερινό παιχνίδι είναι ίσως το πιο σημαντικό που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στις φετινές εγχώριες διοργανώσεις, μέχρι, εφόσον πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση τον τελικό του κυπέλλου στις 22 Μαΐου.

Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων καθώς όλοι έχουν κατανοήσει ότι στο σημερινό δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ δεν χωρούν λάθη και αβλεψίες.

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ