ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ντόρτμουντ και Μπολόνια ενδιαφέρονται για Κούτσια σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Γιώργος Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ του στο Αλμωπός Αριδαία - ΠΑΟΚ | 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Γιώργος Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ του στο Αλμωπός Αριδαία - ΠΑΟΚ | 26 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Η Μπολόνια παρακολουθεί την εξέλιξη του Γιώργου Κούτσια και σύμφωνα με δημοσίευμα είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της για να προλάβει τον "ανταγωνισμό", όμως η Ντόρτμουντ προσέγγισε και αυτή την πλευρά του παίκτη, μπαίνοντας "σφήνα".

Ο Γιώργος Κούτσιας απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό οι οποίες συχνά πυκνά στέλνουν ανθρώπους για να τον παρακολουθήσουν κυρίως στους αγώνες των μικρών εθνικών ομάδων. Μια από αυτές είναι και η Μπολόνια που σύμφωνα με δημοσίευμα του "ilrestodelcarlino" έχει στείλει σκάουτερ για να τον δουν τους προηγούμενους μήνες.

"Μπορεί τα μεταγραφικά της Μπολόνια να έχουν παγώσει μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία και τον Μπικόν, ωστόσο αρκετές ομάδες παραμένουν στη διεκδίκηση του Αρναούτοβιτς.

Όσο παράδοξο μπορεί να ακούγεται δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η ιδέα για την επένδυση σε έναν νεαρό και το όνομα του είναι Γιώργος Κούτσιας. Ο 18χρονος επιθετικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και οι σκάουτερ των ροσομπλού τον έχουν δει στο διάστημα από τον Γενάρη μέχρι τον Φλεβάρη σε αγώνες των νεαρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας αλλά και του συλλόγου του.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που απασχολούν ωστόσο το προφίλ του Κούτσια έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και του νεαρού της ηλικίας του. Επίσης το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Ιούνιο του 2023 και για την ώρα δεν έχει ανανεωθεί, γεγονός που ενδεχόμενα μπορεί να επιτρέψει τη μεταγραφή του με χαμηλό κόστος.

Ωστόσο πρόσφατα η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέγγισε την πλευρά του παίκτη και ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση του. Η Μπολόνια αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κάνει την κίνηση της. Και αυτό διότι μπορεί να τηρείται στάση αναμονής στα μεταγραφικά της, όμως και συμβόλαιο επιθετικών της λήγουν αλλά και ο Αρναούτοβιτς παραμένει «καυτό όνομα» για αρκετές ομάδες και το αντίο του είναι πιθανό" αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ότι και να αναφέρουν οι Ιταλοί ο ΠΑΟΚ δεσμεύει ακόμη τον Κούτσια, εκτιμά το ταλέντο του και τις προοπτικές του και από την στιγμή που δεν υπάρχει στο συμβόλαιο του ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του μπορεί ακόμη να έχει το πάνω χέρι σε όποιες διαπραγματεύσεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ