ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ντόρτμουντ για Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν.
Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν. EUROKINISSI

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο Χρήστος Τζόλης είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που ψάχνει από τώρα πιθανούς αντικαταστάτες του Τζέιντον Σάντσο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TodoFichajes η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι δύσκολα θα κρατήσει τον Τζέιντον Σάντσο και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του με τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται ήδη στα ραντάρ της.

"Στην Μπορούσια γνωρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Τζέιντον Σάντσο να αποχωρήσει σε μια από τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Χρήστο Τζόλη . Ο Έλληνας εξτρέμ έχει ξεκινήσει δυναμικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποτελεί μια από τις επιλογές του προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Στην Ντόρτμουντ θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξή του παίκτη αυτή τη σεζόν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν την κίνηση τους σε μια από τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους", γράφει η ισπανική ιστοσελίδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Χρήστου Τζόλη και μάλιστα χωρίς να ορίσουν σε αυτό ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του. Και αυτός τους δίνει την δυνατότητα να ορίζουν αυτοί την τιμή αξιολόγησης του νεαρού επιθετικού.

TAGS ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ