ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League Interwetten απέναντι στην ΑΕΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League Interwetten απέναντι στην ΑΕΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ υπέστησαν θλάση και θα μείνουν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης χάνοντας σίγουρα τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα που έλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από το μέτωπο των τραυματιών αφού θα χάσει δύο παίκτες του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Πρόκειται για του Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα. Ο πρώτος θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ ο Μιτρίτσα έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αμφότεροι θα χάσουν δεδομένα τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης (30/10, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24), Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό, ενώ θα κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ