ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέο φιλικό τεστ για τους παίκτες του Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου σε προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Λουτσέσκου σε προπόνηση του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (01/12, 18:30, NOVA Sports Start) στο Τσίρειο την ΑΕ Λεμέσου, με τον Λουτσέσκου να έχει ευκαιρία για δοκιμές και πιθανόν να χρησιμοποιεί δυο ενδεκάδες

Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα το απόγευμα (01/12, 18:30 NOVA Sports Start, LIVE από το SPORT24) το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους. Μετά τη νίκη επί της Άσντοντ με 4-1 ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την ΑΕ Λεμεσού με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει πλέον στη διάθεση του περισσότερους ποδοσφαιριστές για να του συμπεριλάβει στις δοκιμές του μετά την επιστροφή των διεθνών και του Μάριου Τσαούση σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προαναγγείλει ότι και στα τρία παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα του στη διάρκεια της παρουσίας του στην Κύπρο θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο.

Έτσι και σήμερα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Σάστρε, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και Ολιβέιρα και να το τελειώσει με τους: Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Νέσμπεργκ, Κάργα, Βιεϊρίνια, Φιλίπε Σοάρες, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ και Μπράντον Τόμας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λευτέρη Λύρατζη, που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα και τον Ντιάγκο Ντάντας που αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του.

Λογικά στη διάρκεια του σημερινού φιλικού θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Γιάννη Μιχαηλίδη, που μετά από τρεις συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, μπήκε και στο φιλικό της Δευτέρας με τους Ισραηλινούς.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ