ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Να μην επαναλάβει τα περσινά λάθη

Ο Γιασμίν Κούρτιτς
Ο Γιασμίν Κούρτιτς INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ξεχνά ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε μετά από διακοπή και προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος και ανταγωνιστικός στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την διακοπή της Super League.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είναι και το πρώτο από τα τρία μεγάλα ντέρμπι που έχει να δώσει τον Οκτώβριο, μήνα μέσα στον οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Βέβαια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ αυτό που είναι το πιο σημαντικό, αυτή την στιγμή είναι το παιχνίδι με τους πράσινους για έναν επιπλέον λόγο, που έχει να κάνει με τη δική του ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δουλεύει αυτές τις ημέρες της διακοπής με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και προσπαθεί, εκτός των άλλων να αποφύγει την κακή συνήθεια που είχε πέρυσι η ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν δεν κέρδισε κανένα από τα 4 παιχνίδια που ακολούθησαν μετά από διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και αυτό είναι κάτι που ο Λουτσέσκου δεν το ξεχνάει.

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά το διάλειμμα εθνικών ομάδων

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ακολούθησε η… τρελή ισοπαλία 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου και το κακό δεν σταμάτησε εκεί.

Μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ, που προέρχονταν από την πιο μεστή του εκτός έδρας εμφάνιση και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Μια ήττα που αποτέλεσε την απαρχή ενός αρνητικού σερί ( ακολούθησαν οι ήττες από τον Άρη στην Τούμπα και τον Ιωνικό στη Νεάπολη) που πέταξε τον ΠΑΟΚ εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ανάγκασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει λόγο για κατάρρευση.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη τελευταία διακοπή για τα φιλικά των Εθνικών ομάδων τον Μάρτη, έφερε για τον ΠΑΟΚ μια ακόμη ήττα, αυτή από τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο για τα playoffs με 2-1 που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί που είχε χτίσει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την ήττα στη Νεάπολη.

Όλα αυτά δεν τα έχει ξεχάσει ο προπονητής του Δικεφάλου. "Δεν ξέρω αν είναι σε καλό σημείο η διακοπή. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Πέρυσι κερδίζαμε πριν τις διακοπές, αλλά μετά δεν τα καταφέρναμε" είπε ο Λουτσέσκου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Έτσι προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα του, να φέρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους παίκτες που έχει αυτές τις ημέρες μαζί του στις προπονήσεις, περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην επαναλάβει την περυσινή του…κακή συνήθεια να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να κερδίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ