ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπραγκαντίνο για Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά
Ο Λέο Ζαμπά EUROKINISSI

Νέο ενδιαφέρον προκύπτει από την Βραζιλία για τον Λέο Ζαμπά και συγκεκριμένα από την Μπραγκαντίνο. Η στάση του ΠΑΟΚ και η επένδυση στον ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση της Φλαμένγκο για τον Λέο Ζαμπά, επειδή την έκρινε ασύμφορη οικονομικά. Φαίνεται πάντως ότι για τον νεαρό Βραζιλιάνο συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπραγκατίνο.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα είναι μια από εύπορες οικονομικά που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και όπως τονίζεται από τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού ακραίου επιθετικού.

Βέβαια πρόσφατα ο Τάι, ένας από τους εκπροσώπους του Λέο Ζαμπά, σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν συζητά πλέον προτάσεις για τον πελάτη του. "Ο Ιβάν Σαββίδης δεν συμφωνεί με την παραχώρηση του Ζαμπά και αυτό διότι θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί μεγάλη επένδυση για τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Ζαμπά είναι πλέον συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και δουλεύει για να βρεθεί στο 100% περιμένοντας να πάρει τις ευκαιρίες του" δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και πλέον εκπρόσωπος του Λέο Ζαμπά.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ