ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα
Ο Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, δίνοντας μια επιπλέον λύση στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου στον Ραζβάν Λουτσέσκου

Σε κλίμα εσωστρέφειας, μετά την ήττα από τον Άρη και παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε και ένα ευχάριστο νέο, με την επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο σε κανονικούς ρυθμούς. Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου εκτός από τον Νέλσον Ολιβέιρα παραμένουν Κρέσπο και Βιεϊρίνια που ακολουθούν δικό τους ατομικό πρόγραμμα.

"Το βράδυ της Κυριακής ήταν δύσκολο. Όπως και η επόμενη μέρα. Και μετά την απότομη προσγείωση, το μόνο που μένει είναι η δουλειά. Η δουλειά που θα οδηγήσει στη διόρθωση των λαθών και στην ανάκαμψη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει μάθει να παρατάει καμία μάχη ακόμα κι όταν όλα δείχνουν εναντίον του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (29.11) η ομάδα βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο για να προπονηθεί και να ετοιμαστεί για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΛ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και το υπόλοιπο γκρουπ έβγαλε πρόγραμμα για κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ