ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο, ατομικό Βιεϊρίνια και Μίτριτσα

Ο Άνχελ Κρέσπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten.
Ο Άνχελ Κρέσπο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Ο Άνχελ Κρέσπο που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (5/12, 17:15, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Την Παρασκευή ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Άνχελ Κρέσπο να προπονείται κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι λογικά υπολογίζεται για τον αγώνα στην Νεάπολη. Αντίθετα ο Βιεϊρίνια και ο Μίτριτσα παραμένουν στα πιτς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο Ροντρίγκο Σοάρες που βρίσκεται μακριά από τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

"Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.

Η προπόνηση της Παρασκευής (03.12) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών.

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αντίθετα με τους Αλεξάντρου Μιτρίτσα κι Αντελίνο Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Μόνος του δούλεψε κι ο Ροντρίγκο Σοάρες , λόγω ίωσης, ενώ το πρόγραμμά του συνέχισε κι ο Νέλσον Ολιβέιρα .

Το Σάββατο (04.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ