ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Φιλίπε, θλάση ο Τσαούσης

Ο Τσαούσης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23
Ο Τσαούσης σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2022-23 EUROKINISSI

Ο Φιλίπε Σοάρες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ το Σάββατο (31/12), ενώ θλάση στον τετρακέφαλο έδειξε η μαγνητική του Μάριου Τσαούση.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το Σάββατο (31/12) για τελευταία φορά για το 2022 στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει και πάλι διαθέσιμο τον Φιλίπε Σοάρες, αλλά να μην μπορεί να υπολογίζει εκ νέου τον Μάριο Τσαούση.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός που δεν είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό του στο γόνατο έβγαλε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση.

"Η τελευταία μέρα του 2022 βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία να καταστρώνει τα σχέδιά του για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Μετά την προθέρμανση και ένα παιχνίδι κατοχής, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Την ώρα που το ένα έκανε δουλειά στην επιθετική τακτική, το άλλο δούλευε στον τομέα της φυσικής κατάστασης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Ο Φιλίπε Σοάρες μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αντίθετα οι εξετάσεις του Μάριου Τσαούση , μετά από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών το επόμενο διάστημα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Πρωτοχρονιά ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ