ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπέρδεμα με το κλείσιμο της Θύρας 4, με Λαμία ή Λίνκολν η τιμωρία

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη INTIME SPORTS

Με δυο έγγραφα κοινοποιήθηκε η διοικητική κύρωση που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ και το κλείσιμο της θύρας 4, που αναφέρουν διαφορετικό αγώνα για την έκτιση της ποινής.

Η απόφαση για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στον ΠΑΟΚ από την αστυνομία για το γεγονός ότι στην αναμέτρηση με τον Άρη μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης έχει φέρει αναστάτωση στην Τούμπα. Η αστυνομία επέβαλε την απαγόρευση εισόδου θεατών στο πέταλο των οργανωμένων, ωστόσο φαίνεται να προκύπτει μπέρδεμα για τον αγώνα στον οποίο θα πρέπει η Θύρα 4 να μείνει κλειστή.

Και αυτό διότι υπάρχουν δυο διαφορετικά έγγραφα από τα οποία το ένα που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι το πέταλο των οργανωμένων θα μείνει κλειστό στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία ενώ το δεύτερο που κοινοποιήθηκε σε άλλους αρμόδιους φορείς λέει ότι η ποινή θα ισχύσει στον αγώνα με την Λίνκολν για το Conference League.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι έχει γίνει λάθος και ότι αυτό που ισχύει είναι το έγγραφο που πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα αλλά περιμένουν διευκρινήσεις από την αστυνομία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ