ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μόνο ο Λύρατζης στα... πιτς

Ο Λύρατζης στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Λύρατζης στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Λουτσέσκου έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του στη διάθεση και θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες στο φιλικό του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (1/12) με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού.

Με μια διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο την Τετάρτη (30/11). Στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε ο Νέσμπεργκ -που το πρωί έκανε δικό του πρόγραμμα- και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Έτσι ο μόνος που παραμένει στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου είναι ο Λευτέρης Λύρατζης που συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

"Ανέβηκαν οι ρυθμοί την Τετάρτη (30.11) στη Λάρνακα για τους παίκτες του Δικεφάλου, με το τεχνικό επιτελείο να έχει ετοιμάσει γι’ αυτούς ένα διπλό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση.

Το πρωί της Τετάρτης (30.11) μετά το ζέσταμα ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο κομμάτι της αμυντικής και σε παιχνίδια μικρών σχέσεων. Το απόγευμα τα πράγματα ήταν πιο απλά. Προθέρμανση, rondo και στη συνέχεια παιχνίδι 11 Vs 11.

Το πρωί ο Ίβαν Νέσμπεργκ έμεινε εκτός λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στη χθεσινή προπόνηση και έκανε θεραπεία και το απόγευμα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, όπως κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Λευτέρης Λύρατζης από την πλευρά του ξεκίνησε τη μέρα με γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο και δούλεψε ατομικά" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Στο φιλικό της Πέμπτης (30/11) με την ΑΕ Λεμεσού αναμένεται να πάρει μέρος ο Μάριος Τσαούσης που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και πλέον προπονείται κανονικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χρησιμοποιήσει όπως συνηθίζει άλλωστε δυο διαφορετικές ενδεκάδες στον αγώνα προετοιμασίας με τους Κύπριους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ