ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Μετς μπήκε δυνατά στο κυνήγι του Ρεμπότσο

Ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παρί για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Ο Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινγκάμπ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παρί για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 © 2019 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Επίσημο έγινε το ενδιαφέρον της Μετς για τον Πέδρο Ρεμπότσο, που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, καθώς κατατέθηκε πρόταση στη Γκινγκάμπ για την απόκτησή του. Και η Τρουά στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα με τους αριστερούς μπακ τον Πέδρο Ρεμπότσο και μάλιστα φάνηκε να έχει προχωρήσει αρκετά και τη μεταγραφή του. Ωστόσο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου καθυστέρησαν να δρομολογήσουν τις οριστικές εξελίξεις για δικούς τους λόγους και πλέον έχουν προκύψει μνηστήρες που ενφιαφέρονται για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Ο πιο σημαντικός ανταγωνιστής φαίνεται να είναι η Μετς, που του δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας και όπως λέγεται έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Γκινγκάμπ για την απόκτηση του.

Για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Τρουά με λιγότερες πιθανότητες.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ