ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μεταμεσονύχτια συζήτηση Γιώργου Σαββίδη με Λουτσέσκου και Μπότο στην Τούμπα

Ο Γιώργος Σαββίδης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 2 Οκτωβρίου 2022
Ο Γιώργος Σαββίδης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | 2 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα αποχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης από το γήπεδο της Τούμπας. Προηγουμένως κι αφού είχε επιστρέψει εσπευσμένα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είχε κουβέντα με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο. Αργότερα αποχώρησαν ο Ρουμάνος προπονητής και ο Πορτογάλος τεχνικός διεθυντής.

Ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και μετά την ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 2-1 αποχώρησε.

Λίγη ώρα αργότερα όμως επέστρεψε στο γήπεδο του Δικεφάλου, από το οποίο έφυγε εν τέλει στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, και είχε συνάντηση με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο.

Το αντικείμενο συζήτησης των τριών ανδρών δεν είναι κάτι που διέρρευσε πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποδυτήριών. Μόνο οι τρεις τους γνωρίζουν τι ειπώθηκε και σε ποιο ύφος. Σύμφωνα όμως με όσα προέκυψαν από τις πληροφορίες, ο Γιώργος Σαββίδης είδε τι ακολούθησε του ντέρμπι με τις αποδοκιμασίες και επέστρεψε για να εκφράσει τη στήριξή του στον Ρουμάνο προπονητή.

Είναι βέβαιο πως θα μίλησαν επίσης για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά το βασικό μέλημα του υιού Σαββίδη ήταν να κουβεντιάσει με τον Λουτσέσκου και να τον καθησυχάσει.

Λουτσέσκου και Μπότο έφυγαν αρκετά λεπτά μετά τον Γιώργο Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ