ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Υπαρκτό το ενδιαφέρον για Πόνσε

Ο Πόνσε σε συνέντευξη του μετά από αγώνα της Έλτσε
Ο Πόνσε σε συνέντευξη του μετά από αγώνα της Έλτσε PRINT SCREEN

Ο Πόνσε είναι στη λίστα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του ΠΑΟΚ με την περίπτωση του πάντως να μην είναι καθόλου εύκολη.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Εζέκιελ Πόνσε δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα του δικεφάλου.

Πράγματι ο επιθετικός της Έλτσε που υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία είναι στις λίστες της ομάδας της Θεσσαλονίκης που αναζητά δύο επιθετικούς το φετινό καλοκαίρι. Το γεγονός ότι μετά από το όνομα του Τέεμου Πούκι, προκύπτει και αυτό του Αργεντίνου επιθετικού είναι ενδεικτικό του τύπου του σέντερ φορ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του και να λύσει την αναποτελεσματικότητα που τον ταλάνισε σε όλη την φετινή αγωνιστική περιόδου.

Ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πόνσε είναι δεδομένο. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο τουλάχιστον για την ώρα είναι πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταφέρει να πείσει κυρίως τον ποδοσφαιριστή για την προοπτική επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα και το αντίτιμο που θα ζητήσει η Έλτσε για να τον παραχωρήσει, με οποιοδήποτε καθεστώς.

Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση για την απόκτηση ενός φορ εγνωσμένης αξίας για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν έχει ήδη παρθεί. Όπως και το ότι σε αυτήν την θέση ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει το μεγαλύτερο κομμάτι του διαθέσιμου μπάτζετ για τις μεταγραφές του, προσφέροντας συμβόλαιο με αποδοχές αντίστοιχες – αν όχι μεγαλύτερες- με αυτές που είχε τα προηγούμενα δυο χρόνια ο Νέλσον Ολιβέιρα που αποτελεί ήδη παρελθόν.

Στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ακούγεται και ο Μίκαελ Κρμέντσικ με προοπτική επιστροφής στην Τούμπα ως δεύτερος επιθετικός αντί του Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός έχει προβάλει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις που δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον υπάρχει κινητικότητα στο θέμα της ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, χωρίς για την ώρα πάντως να φαίνεται ότι θα υπάρξουν σύντομα οριστικές εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ