ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σκληρό πόκερ για τον Νάρεϊ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σκληρό πόκερ για τον Νάρεϊ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι παραμένει η οικονομική διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον 27χρονο ακραίο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί και κάποια εξαιρετική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις που έχει με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και νέες επαφές του Ζοζέ Μπότο με τον ομόλογο του Κλάους Άλοφς για τον 27χρονο εξτρέμ που και αυτός από την πλευρά του πιέζει την γερμανική ομάδα να αποδεχθεί την πρόσφορα του Δικεφάλου.

Από τη Γερμανία προκύπτει πως δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων και πως εξακολουθεί, παρά τη βελτιωμένη πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, να υπάρχει χάσμα στο οικονομικό.

Σκληρή στάση η Φορτούνα

Όπως φαίνεται η Φορτούνα κρατά σκληρή στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ προσπαθώντας να μεταφέρει την πίεση στο Δικέφαλο, ώστε στο τέλος να αποκομίσει το δυνατότερο οικονομικό όφελος για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει με την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ τον πρώτο κύκλο των μεταγραφών του ενισχύοντας τα άκρα της επίθεσης του, ωστόσο φαίνεται πως το θέμα της απόκτησης του Νάρεϊ παρουσιάζει στασιμότητα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην περίπτωση του Γερμανού μια παρόμοια κατάσταση με αυτήν που έχει δημιουργήσει στη Ρέιντζερς για την υπόθεση Τσόλακ. Στο θέμα του Κροάτη ο Δικέφαλος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και για να βρει τον αντικαταστάτη του 28χρονου επιθετικού αλλά και για να ανεβάσει την τιμή του ποδοσφαιριστή στις δικές του απαιτήσεις.

Κάτι αντίστοιχο κάνουν και οι άνθρωποι της Φορτούνα για τον Νάρεϊ, με τη διαφορά το συμβόλαιο του 27χρονου μεσοεπιθετικού μπαίνει στην τελευταία του χρονιά, ενώ αυτό του Τσόλακ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ