ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε αναμονή πρότασης για τον Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο INTIME

Στην Τούμπα εκτιμούν ότι σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τα θέματα των αποδεσμεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται στην πράξη αποτελούν προαπαιτούμενο για να γίνουν οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης.

Για την ώρα και χωρίς να υπάρχουν ανακοινώσεις ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον δανεισμό (με υποχρεωτική, ανάλογα με τις συμμετοχές του, ρήτρα εξαγοράς) του Λούκας Τέιλορ.

Επίσης φαίνεται πως έχει βρει διέξοδο στο θέμα του Λέο Ζαμπά, που θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος στην μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία και ταυτόχρονα συζητά με την ΛΑΣΚ Λίντσερ, υπό μορφή πόκερ, το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τόμας Μουργκ.

Με τους Λάμπρου, που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό, και Νινούα να αποτελούν τις άλλες δυο υποθέσεις στον φάκελο των αποδεσμεύσεων το επόμενο βήμα θα έχει να κάνει με τις περιπτώσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο και του Γιασμίν Κούρτιτς.

Αυτές είναι άλλωστε και οι πλέον ενδιαφέρουσες από οικονομική άποψη, καθώς από τη μια ο Βραζιλιάνος χαφ μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία και από την άλλη το συμβόλαιο του Σλοβένου είναι από τα υψηλότερα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο μισθολόγιο της ομάδας.

Ενώ για τον Σλοβένο δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο από την πρόταση της Πίζα, αλλά και τα σενάρια για ομάδες από την Serie A, στην Τούμπα αισιοδοξούν ότι σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις στο ανοικτό ζήτημα του Αουγκούστο.

Προφανώς η αισιοδοξία αυτή βασίζεται στις κρούσεις που δέχονται από ομάδες του εξωτερικού και στις επαφές που κάνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή για να βρεθεί η φόρμουλα παραχώρησής του.

Οι κρούσεις αυτές προέρχονται από ομάδες της Αραβίας και από εκεί λογικά θα προκύψουν οι εξελίξεις για τον Βραζιλιάνο, με τον ΠΑΟΚ να ευελπιστεί ότι από την παραχώρηση του θα δημιουργηθεί το απαιτούμενο μπάτζετ για την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού χαφ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ