ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ζίβκοβιτς οι προπονήσεις του Δικεφάλου στην Ολλανδία

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ INTIME

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αποτελώντας το νέο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του.

Η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κύλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται στην απογευματινή προπόνηση τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος ξεπέρασε την ίωση που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας του που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας και ενσωματώθηκε 24 ώρες μετά στην προετοιμασία του Δικεφάλου. Ο Ζίβκοβιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα καθώς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες του νέους και παλιούς και είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ στα social media του με τις Ρουμάνο να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Την ίδια στιγμή ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση και τις επόμενες ημέρες θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ