ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τον Βιεϊρίνια στην Μπρατισλάβα

Ο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα του Conference League κόντρα στην Κοπεγχάγη | 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Βιεϊρίνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα του Conference League κόντρα στην Κοπεγχάγη | 4 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Όπως προανήγγειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ο Βιεϊρίνια θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Σλοβακία, έστω και αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Μπρατισλάβα και το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Σλόβαν (25/11, 19.45), μετά την πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στην Νέα Μεσημβρία.

Σε αυτήν συμμετέχει ο Βιεϊρίνια, με σκοπό να βοηθήσει, ως αρχηγός, στο κλίμα της ομάδας πριν τον «τελικό- πρόκρισης» με τους Σλοβάκους. Στην Θεσσαλονίκη θα μείνει μαζί με τους τραυματίες Ολιβέιρα και Αουγκούστο και ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης, αλλά και οι Ίνγκασον, Ροντρίγκο και Καγκάβα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Την αποστολή του Δικεφάλου την αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μίτρτσα , Α.Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ