ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τον Βαρέλα στην άμυνα και τον Άκπομ στην κορυφή κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Τσούμπα Άκπομ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Τσούμπα Άκπομ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας EUROKINISSI

Ο Λουτσέσκου επαναφέρει τον Βαρέλα στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό και επιλέγει τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Βιεϊρίνια μένει στον πάγκο με τον Ροντρίγκο να παίζει στο δεξί άκρο.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό (20:30, NOVASPORTS PRIME και LIVE στο SPORT24 και με ζωντανή ηχητική περιγραφή από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και ο Δημήτρη Χριστοφιδέλλη) έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποιεί μια ενδεκάδα με αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κοπεγχάγη καθώς επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Βαρέλα, Άκπομ και Ροντρίγκο ενώ μένουν στον πάγκο οι Μιχάι, Σβιντέρσκι και Βιεϊρίνα.

Αυτή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο, Σβαμπ, Εσίτι, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Στον πάγκο είναι οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι, Μουργκ, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μίτριτσα, Γιαξής.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ