ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με "σύμμαχο" τον Ραϊόλα στην υπόθεση Ντεϊόλα

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Κάλιαρι σε αγώνα κόντρα στην Ρόμα (16 Δεκεμβρίου 2017)
Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Κάλιαρι σε αγώνα κόντρα στην Ρόμα (16 Δεκεμβρίου 2017) @2017 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ αφήνει τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και τον εκπρόσωπό του να ασκήσουν πίεση στην Κάλιαρι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και δεν ανεβάζει την προσφορά του 1 εκατομμύριου για τον Ιταλό μέσο.

Η τακτική του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια απόκτησης του Αλεσάντρο Ντεϊόλα δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο Δικέφαλος έχει αποκτήσει καλή επαφή με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του Μίνο Ραϊόλα και στην πραγματικότητα έχει αφήσει σε αυτούς την άσκηση πίεση προς την Κάλιαρι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο ΠΑΟΚ έχει αξιολογήσει τον 25χρονο κεντρικό μέσο στο 1 εκατομμύριο και δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία άλλων διαπραγματεύσεων, παρά τα όσα λέγονται από την πλευρά των Ιταλών για προτάσεις που μπορεί να φτάσουν στα 2 ή στα 2,5 εκατομμύρια.

Στην πραγματικότητα αν ο Δικέφαλος τα έχει βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή στον οποίο προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφήνει υπό πίεση την ιταλική ομάδα. Και αυτό διότι η Κάλιαρι γνωρίζει πως από την στιγμή που δεν τα βρίσκει με τον Ντεϊόλα για νέο συμβόλαιο κινδυνεύει σε λίγους μήνες να τον χάσει ως ελεύθερο.

Και θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας από την Σαρδηνία να αξιολογήσουν αν θα πρέπει να δεχθούν την προσφορά του 1 εκατομμυρίου τώρα ή αν θα ρισκάρουν να αφήσουν τον παίκτη να υπογράψει ως ελεύθερος λίγους μήνες μετά, από την στιγμή που το συμβόλαιο του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Σίγουρα η τακτική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ εμπεριέχει ρίσκο. Άλλωστε κάπως έτσι το περασμένο καλοκαίρι ο Δικέφαλος αναγκάστηκε να δεχθεί την προσφορά της Φενέρ για τον Πέλκα και της Μίντλεσμπο για τον Τσούμπα Άκπομ.

Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί και φέτος το καλοκαίρι στην θέση της Κάλιαρι καθώς έχει περισσότερους από 18 ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο της ισχύος τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ