ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Μιχάι-Μιχαηλίδη δίδυμο στην άμυνα η ενδεκάδα κόντρα στην Κοπεγχάγη, στον πάγκο Βαρέλα-Βιεϊρίνια

Οι Μιχαηλίδης και Μιχάι στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Οι Μιχαηλίδης και Μιχάι στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί ως βασικούς τους Μιχάι - Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας αφήνοντας στον πάγκο τον Βαρέλα αλλά και τον Βιεϊρίνια με τον Σίντκλεϊ να παίρνει τη θέση του.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη (19:45, COSMOTE Sport 3 και LIVE στο SPORT24) με τον Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την ενδεκάδα η οποία έχει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στο Βόλο.

Συγκεκριμένα οι Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Άκπομ μένουν στον πάγκο με τους Μιχάι, Σίντκλεϊ, Μίτριτσα και Σβιντέρσκι να παίρνουν τις θέσεις τους.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα, Σβιντέρσκι.

Στον πάγκο είναι οι: Ταλιχμανίδης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μουργκ, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαξής, Άκπομ, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας.

Μη χάσετε στις 00:00 την Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ