ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς για την ανατροπή κόντρα στην Μποέμιανς

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ
Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φέγενορντ EUROKINISSI

Ο Γιασμίν Κούρτιτς κερδίζει μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι με την Μποέμιανς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σκέφτεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του

Με τα μεταγραφικά θέματα (Τζιοβίνκο, αριστερός μπακ, Τζόλης) να παραμένουν ανοικτά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συγκεντρωθεί στον αγώνα της Πέμπτης (12/08) με την Μποέμιανς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ιρλανδία. Τουλάχιστον μια διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τον Γιασμίν Κούρτιτς να ξεκινά βασικός. Ο Σλοβένος μέσος προσθέτει προπονήσεις στο ενεργητικό του και έχει σε μεγάλο βαθμό καλύψει το χαμένο έδαφος που υπήρχε όταν ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Δικεφάλου στα μισά του βασικού της σταδίου.

Ακόμη και δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο ο Κούρτιτς μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στα κομμάτια του παιχνιδιού που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα στον πρώτο αγώνα με τους Ιρλανδούς. Μπορεί να συνεισφέρει περισσότερα από τον Εσίτι, τον οποίο αντικατέστησε στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στο transition – ανασταλτικό και επιθετικό- και να πατήσει πιο πολλές φορές από τον Νιγηριανό στην αντίπαλη περιοχή.

Ενδεχόμενα θα γίνουν αλλαγές και σε άλλες θέσεις, οι οποίες πάντως θα κριθούν από την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Για παράδειγμα στο δεξί άκρο της άμυνας το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Λούκας Τέιλορ αντί του Ροντρίγκο Σοάρες συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος θα μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς μετά από το χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου.

Όπως και η επιστροφή του Άνχελ Κρέσπο μπορεί να φέρει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου αν ο Ισπανός βγάλει με επιτυχία τα «τεστ ετοιμότητας» που θα κάνει από σήμερα και μέχρι το παιχνίδι της Πέμπτης.

Σε κάθε περίπτωση ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με την Μποέμιανς για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ