ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με ήλιο, κρύο, αλλά χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Με ήλιο, κρύο, αλλά χωρίς νέα προβλήματα η προπόνηση
PAOK FC

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία υπό χαμηλές θερμοκρασίες και ήλιο με δόντια. Κανένα νέο πρόβλημα με τραυματισμούς ενόψει ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δεύτερο προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο –καιρού επιτρέποντος- να γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Με τις καιρικές συνθήκες ασχολείται το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση, που μπορεί να έγινε με ήλιο στη Νέα Μεσημβρία, αλλά με τη θερμοκρασία να είναι κάτω από το μηδέν.

Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου δεν έχει αλλάξει τίποτα , με τον Ομάρ ελ Καντουρί και τον Νέλσον Ολιβέιρα να ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα.

"Την ώρα που η Ελλάδα καλύπτεται από χιόνια, η ηλιόλουστη Νέα Μεσημβρία πιστοποιεί ότι έχει το δικό της κλίμα που δεν ακολουθεί τις τάσεις!

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, ο ήλιος δεν κατάφερε να φτάσει τη θερμοκρασία έστω στο μηδέν, έτσι η προπόνηση έγινε με συνθήκες που έκαναν τον Ισλανδό Ίνγκι Ίνγκασον να σχολιάζει πως κάνει πιο κρύο κι από την πατρίδα του, με τον Τόμας Μουργκ να βάζει και την Αυστρία στη λίστα με τις πιο ζεστές από τη Νέα Μεσημβρία χώρες.

Αφήνοντας στην άκρη τα μετεωρολογικά, ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του στον Βόλο κι ανεξαρτήτως συνθηκών ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει έναν από τους στόχους του Δικεφάλου γι’ αυτή τη σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, τη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από σειρά ασκήσεων ειδικού σκοπού. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Τρίτη (25.01) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ