ΑΓΓΛΙΑ

ΠΑΟΚ: Με ειδική άδεια τα ιατρικά του Γιαννούλη στη Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται σε καραντίνα και σε αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του που θα τον κάνει και τυπικά παίκτη της Νόριτς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Νόριτς.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός με την άφιξη του στη Μεγάλη Βρετανία τέθηκε σε καραντίνα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες τον υπέβαλε η Νόριτς με ειδική άδεια.

Για να βγει από την καραντίνα θα πρέπει να έχει και ένα βεβαιωμένα αρνητικό τεστ για covid-19. Έτσι ενώ μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του -που σε περίπτωση ανόδου της Νόριτς στην Premier League θα αποφέρει στον ΠΑΟΚ 8,5 εκατομμύρια- θα χρειαστεί να περιμένει ακόμη λίγο για να γίνει "καναρίνι".

Μάλιστα τα τοπικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να προλάβει τον εντός έδρας αγώνα που έχει να δώσει η Νόριτς με την Μπρίστολ Σίτι την Τετάρτη και πως το πρώτο παιχνίδι που θα είναι διαθέσιμος για τον προπονητή του Ντάνιελ Φάρκε ο Έλληνας αμυντικός θα είναι αυτό του Kυπέλλου με την Μπάρνσλεϊ το απόγευμα του Σαββάτου (23/01, 17:00).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ