ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το παράθυρο για Ματέους Ρέις

O μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2020, Ματέους Ρέις, σε παιχνίδι του με τη φανέλα της Μπαχία
O μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2020, Ματέους Ρέις, σε παιχνίδι του με τη φανέλα της Μπαχία AP PHOTO/JOHN RAOUX

Η Σπόρτινγκ θέλει από τώρα τον Ματέους Ρέις, αλλά η Ρίο Άβε "κλωτσάει" και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το κενό. Ο Δικέφαλος μάλιστα προτείνει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τα λιοντάρια στον Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με τη Record ο ΠΑΟΚ μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε στη Σπόρτινγκ και προσπαθεί να αποκτήσει για αντί-Γιαννούλη τον Βραζιλιάνο άλλοτε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναπαράχθηκε κι από άλλες πορτογαλικές εφημερίδες, καθώς και η O Jogo έκανε λόγο για μπάσιμο του Δικεφάλου.

Το SPORT24 ρώτησε στη χώρα της Ιβηρικής για τα δεδομένα του τριγώνου Σπόρτινγκ - Ρέις - ΠΑΟΚ. Αν και αυτή που κρατά το πιο γερό φύλλο στην παρτίδα αυτή τη στιγμή είναι η Ρίο Άβε.

Το συμβόλαιο του Ματέους Ρέις με τη Ρίο Άβε εκπνέει το καλοκαίρι. Ο 25χρονος μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί την ομάδα στην οποία θα παίζει από το καλοκαίρι.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Σπόρτινγκ τα έχει βρει μαζί του για να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Έλα όμως που τα λιοντάρια τον θέλουν άμεσα, από τώρα! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσουν τη Ρίο Άβε, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Μέχρι τώρα δεν τα έχουν βρει οι δύο ομάδες. Και η Σπόρτινγκ προσπαθεί να πείσει τη Ρίο Άβε, όχι μόνο με χρήματα, αλλά και με έμψυχα ανταλλάγματα.

Αυτήν την απουσία συμφωνίας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες. Ο Δικέφαλος, βέβαια, θα πρέπει να συμφωνήσει τόσο με την ομάδα όσο και με τον παίκτη.

Και για να το κάνει αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προτείνει υψηλότερο συμβόλαιο στον Ρέις σε σχέση με αυτό που του δίνει η Σπόρτινγκ.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το SPORT24 ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου φαίνεται πως είναι στην κορυφή της λίστας με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιαννούλη αν και είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ