ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στη Λαμία

Ο Βιεϊρίνια στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Βιεϊρίνια στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Φρέσκα πόδια στην ενδεκάδα θα βάλει στην ενδεκάδα ο Πάμπλο Γκαρσία στο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία (29/11, 17:15).

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση στον αγώνα με τη Λαμία μετά την πρώτη του ήττα με τον Γκαρσία στον πάγκο του. Η ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν έχει κάνει κομβικό, για την πρόκριση του Δικεφάλου στους 32 του Europa League, το παιχνίδι με την Ομόνοια στην Κύπρο γεγονός που, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσει τον Ουρουγουανό τεχνικό σε ένα αρκετά μεγάλο rotation στο σημερινό παιχνίδι.

Υποψήφιοι να πάρουν φανέλα βασικού είναι τόσο οι Βιεϊρίνια και Περέιρα που δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου, ενώ από αυτούς που ταξίδεψαν με την αποστολή στην Ολλανδία παλεύουν για μια θέση στην ενδεκάδα οι Ουαγκέ, Μουργκ, Μιχαηλίδης αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Όπως φαίνεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αγωνιστεί στην εστία. Ο Περέιρα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό θα είναι αριστερά και ένας από τους Ροντρίγκο και Ουαγκέ θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μιχαηλίδη πιθανότατα να δίνει ανάσες είτε στον Βαρέλα, είτε στον Ίνγκασον.

Στην μεσαία γραμμή υπάρχουν 4 εναλλακτικές για τις δύο θέσεις στον άξονα με Σβαμπ, Καντουρί, Ντόυγκλας Αουγκούστο – που συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στην Κύπρο- και τον Τσιγγάρα.

Στην επίθεση ο Σβιντέρσκι θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να είναι στα δεξιά και τις άλλες δύο θέσεις να διεκδικούνται από Τζόλη, Μουργκ, Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ